Građevinsko zemljište, Donji Laduč, 10 560 m2

U neposrednoj blizini grada Zaprešića, točnije u Donjem Laduču, prodaje se građevinsko zemljište. Parcela se nalazi u blizini glavne ceste, a kolni pristup je moguć sa sporedne ulice ( Antuna Mihanovića). Teren je ravan i pogodan za gradnju.

190,000.00 

Lokacija

Županija:

Grad:

Naselje:

Značajke

Vrsta nekretnine:

Zemljište

Površina (m²):

10560

Broj etaža:

Broj soba:

Grijanje:

Nema sustava grijanja

Energetski certifikat:

Parking:

Nema

Godina izgradnje:

Renovirano:

Opis

U neposrednoj blizini grada Zaprešića, točnije u Donjem Laduču, prodaje se građevinsko zemljište.

Parcela se nalazi u blizini glavne ceste, a kolni pristup je moguć sa sporedne ulice ( Antuna Mihanovića). Teren je ravan i pogodan za gradnju, približne dimenzije kompaktnog dijela parcele su 50 x 170 m, s tim da je pristupna širina parcele kojom se izlazi na cestu nešto sužena, pa iznosi približno 15 m u dužini od cca 100 m. Zemljište se sastoji se od tri povezane čestice.

Ideja postojećih vlasnika je bila izgraditi na parceli naselje od dvadesetak kuća sa okućnicama za građane treće dobi, znači jedan suvremeni dom za umirovljenike sa sasvim drugačijim pristupom. Lokacija same parcele pruža veliki potencijal za buduće investitore koji bi željeli izgraditi objekt takve namjene, s obzirom da je Donji Laduč mjesto u blizini većeg grada, a opet manja sredina okružena zelenilom i prirodom za lijep i ugodan život. Na samo par minuta udaljenosti u samom mjestu nalazi se dvorac Laduč, dok u susjednom mjestu također u neposrednoj blizini nalazi se dvorac Januševec. Zemljište je udaljeno 10 minuta od centra Zaprešića, 5 minuta od željezničke stanice i 10 minuta od granice sa Slovenijom te je dostupna sva infrastruktura.

Inače, današnji dvorac Laduč sagrađen je krajem 19. stoljeća na mjestu nekadašnjih Starih dvora. Dvorac pripada drugoj spomeničkoj kategoriji. Posljednji vlasnici dvorca bili su baruni Vranyczany-Dobrinović, a posljednji gospodar imanja bila je barunica Tilda Vranyczany. Spomenuta je obitelj zauzimala značajno mjesto u gospodarskom, političkom i kulturnom životu Hrvatske u 19. stoljeću.
Dvorac kao i samo mjesto možete pogledati na video linku: https://www.youtube.com/watch?v=ve-CfkdAu_A

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

*****************************************************************************
Must Have Properties d.o.o. licencirana je agencija odobrena od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta registrirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.
Obratite nam se s povjerenjem!

👤Anita Martinović
📱095 7126 400
📧anita.martinovic@musthaveproperties.hr

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i vaše zahtjeve
stojimo na raspolaganju

Imate pitanja vezana uz nekretninu ili želite dogovoriti razgledavanje nekretnine, javite nam se