Građevinsko zemljište, Prigorje Brdovečko, 6308 m2 - POTENCIJAL!

Zemljište je površine 6308 m2, smješteno je uz samu glavnu ulicu u Prigorju Brdovečkom. Približnih je dimenzija 35 x 180 m. Pristup zemljištu je moguć s dvije suprotne strane gdje je svaka ulična fronta približno 35 m.

160,000.00 

Lokacija

Županija:

Grad:

Značajke

Vrsta nekretnine:

Zemljište

Površina (m²):

6308

Broj etaža:

Broj soba:

Grijanje:

Nema sustava grijanja

Energetski certifikat:

Parking:

Nema

Godina izgradnje:

Renovirano:

Opis

U neposrednoj blizini grada Zaprešića, točnije u Prigorju Brdovečkom prodaje se građevinsko zemljište mješovite namjene.

Zemljište je površine 6308 m2, smješteno je uz samu glavnu ulicu u Prigorju Brdovečkom. Približnih je dimenzija 35 x 180 m. Pristup zemljištu je moguć s dvije suprotne strane gdje je svaka ulična fronta približno 35 m. Parcela je lijepog pravokutnog oblika, te je na zemljištu bio razrađen idejni/poslovni plan za izgradnju doma za umirovljenike ( tlocrt i renderi u prilogu). Lokacija same parcele pruža veliki potencijal za buduće investitore koji bi željeli izgraditi objekt takve namjene, s obzirom da je Prigorje Brdovečko mjesto u blizini većeg grada, a opet manja sredina okružena zelenilom i prirodom za lijep i ugodan život. Osim za ovakav vid investicije, naravno, zemljište je pogodno i za izgradnju stambene zgrade ili obiteljske kuće sa velikom okućnicom – mogućnosti su razne za buduće vlasnike. S obzirom da zemljište ima pristup sa dvije strane – mogu se izgraditi i dvije obiteljske kuće svaka sa svojim prilazom. Postoje svi priključci na samo zemljište za struju,vodu i plin.

Samo mjesto Prigorje Brdovečko udaljeno je oko šest kilometara od grada Zaprešića, 25 km od samog centra Zagreba. Prometno je povezano sporednom cestom na državnu cestu D225 Harmica – Brdovec – Zaprešić, a nalazi se i uz željeznički koridor prema Sloveniji (u blizini je željeznička postaja Savski Marof).

U naselju se nalazi dvorac Januševec, najviši domet klasicističke arhitekture u Hrvatskoj. Pripada spomenicima nulte kategorije, a smješten je na manjoj uzvisini iznad savske doline. Oko 1830. godine dvorac je izgradio barun Josip Vrkljan.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.

*****************************************************************************
Must Have Properties d.o.o. licencirana je agencija odobrena od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta registrirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Obratite nam se s povjerenjem!

👤Anita Martinović
📱095 7126 400
📧anita.martinovic@musthaveproperties.hr

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i vaše zahtjeve
stojimo na raspolaganju

Imate pitanja vezana uz nekretninu ili želite dogovoriti razgledavanje nekretnine, javite nam se