Zagreb, Centar, Jurišićeva, izuzetan stan, 118m2, parking, balkon

Daje se u prodaju nekretnina izuzetne kvalitete, na iznimnoj lokaciji, u Jurišićevoj ulici, skoro na samom trgu Bana Jelačića. Stan se nalazi u strogom centru grada, na prvom katu od ukupno tri, u zgradi koja ima lift, a koji je zamijenjen i postavljen novi 2015. godine.

300,000.00 

Lokacija

Županija:

Grad:

Naselje:

Značajke

Vrsta nekretnine:

Stan

Površina (m²):

118

Broj etaža:

Jednoetažni

Broj soba:

4

Grijanje:

Etažno plinsko centralno

Energetski certifikat:

u izradi

Parking:

Vanjsko nenatkriveno mjesto

Godina izgradnje:

1890

Renovirano:

2010

Opis

Daje se u prodaju nekretnina izuzetne kvalitete, na iznimnoj lokaciji, u Jurišićevoj ulici, skoro na samom trgu Bana Jelačića.

Stan se nalazi u strogom centru grada, na prvom katu od ukupno tri, u zgradi koja ima lift, a koji je zamijenjen i postavljen novi 2015. godine.

Stan je orijentiran prema dvorištu, pa samim time zaštićen od buke centra grada, te ima parking u dvorištu, a čine ga ulazni hodnik, salon u kojem se nalazi prekrasan kamin, te u sklopu salona je i manja kupaonica sa tuš kadom i WC-om, dnevni boravak sa ogromnom staklenom stijenom spektakularnog izgleda te original rezbarenim drvenim stropovima, natkriveni balkon na koji se izlazi iz dnevnog boravka kao i iz prolaznog hodnika, dugi prolazni hodnik, kupaonica sa velikom kutnom kadom, zasebni WC, kuhinja sa blagovaonicom koja prema južnoj strani ima prozor prema svjetlarniku, velika  soba sa visinom stropova 4,10 m te galerijom od 12,5m2 na kojoj je smještena spavaća soba, te još jedna manja soba u kojoj bi se mogla na jednaki način izvesti galerija, a visina od 4,10 m u tim sobama idealna je za tu namjenu, te maksimalnu funkcionalnost prostora.

U samome stanu postoji također tavan (spremište) koje je izvedeno spuštenim stropom iznad kupaone i WC-a (vrlo praktično za pospremiti višak stvari). Zadnja renovacija, te izmjena prozora (ugrađena je PVC stolarija) bila je 2010. godine. Zgrada je momentalno u kompletnoj obnovi, od krovišta, fasade, hodnika, statičkog dodatnog ojačavanja, iako zgrada je već sama po sebi vrlo stabilno građena te su na međukatnim konstrukcijama i stubištima  čelične grede. Prije 30ak godina kada su postojeći stanari uselili u stan napravljena je kompletna izmjena svih instalacija. Zadnja renovacija 2010. godine je uključivala između ostalog i obnovu salona na kojem je rekonstruiran sustav ventiacije i klimatizacije ugrađen u strop, pa tako osim klime u dnevnom boravku postoji mogućnost grijanja i rashlađivanja prostora i na taj način. Iako zbog svoje orijentacije, mnogih prozora i rasporeda prostorija – prirodno strujanje zraka u stanu stvara vrlo ugodnu klimu za boravak. Iste godine je napravljen i kamin koji je u funkciji, pa tako da osim centralnog grijanja – i na taj način se prostor može dodatno ugrijati kao i stvoriti jednu ugodnu atmosferu u prostoru.

Vlasništvo stana je uredno, 1/1, nekretnina nema nikakvih tereta, sva dokumentacija je uredna, te svaka renovacija koja se vršila na stanu također ima svoju popratnu dokumentaciju. Visina stropova u stanu je od 3,80m do 4,10m što dozvoljava budućim vlasnicima puno mogućnosti oko osmišljavanja prostora. Namještaj u stanu ostaje po dogovoru.

Za sva pitanja te dogovor oko razgledavanja stojimo na raspolaganju.
Prošetajte se sa nama kroz stan putem videa na linku:

*****************************************************************************
Must Have Properties d.o.o. licencirana je agencija odobrena od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta registrirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Obratite nam se s povjerenjem!

👤Anita Martinović
📱095 7126 400
📧anita.martinovic@musthaveproperties.hr

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i vaše zahtjeve
stojimo na raspolaganju

Imate pitanja vezana uz nekretninu ili želite dogovoriti razgledavanje nekretnine, javite nam se