Zagreb (Grmoščica), 85,90m2, ROH-BAU potkrovlje za dvosoban stan

U zagrebačkom naselju Grmoščica (Stenjevec-Vrapče) prodaju se dva stana u potkrovlju u ROH-BAU izvedbi. Zgrada se nalazi na Ilici, u blizini svih potrebnih sadržaja, javnog prijevoza, nekoliko škola i vrtića, a opet u neposrednoj blizini zelenog pojasa.

95,000.00 

Lokacija

Županija:

Grad:

Naselje:

Značajke

Vrsta nekretnine:

Stan

Površina (m²):

85.90

Broj etaža:

Jednoetažni

Broj soba:

Grijanje:

Nema sustava grijanja

Energetski certifikat:

Parking:

Nema

Godina izgradnje:

1995

Renovirano:

Opis

U zagrebačkom naselju Grmoščica (Stenjevec-Vrapče) prodaju se dva stana u potkrovlju u ROH-BAU izvedbi.

Zgrada se nalazi na Ilici, u blizini svih potrebnih sadržaja, javnog prijevoza, nekoliko škola i vrtića, a opet u neposrednoj blizini zelenog pojasa. Na samo 20 minuta hoda je park šuma Grmoščica – idealno za provesti boravak u prirodi i zelenilu.

Stanovi se nalaze u potkrovlju zgrade četverokatnice+potkrovlje (bez lifta). Trenutno nema nikakvih pregrada, tako da budući vlasnici mogu urediti prostor i prema vlastitim idejama, a prema projektu etažnog elaborata, predviđen je ulazni prostor, kupaonica s WC-om, spavaća soba, te komotni dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom otvorenog tipa. Oba stana imaju stvarnih 85,90m2, no zbog kosina obračunski je u pitanju 55,81m2. U prilogu među slikama je točan izračun s obzirom na visinu stropa, te je također fotografija na kojoj se može vidjeti visina stropa u odnosu na visinu odrasle osobe. Prostor ima ogroman potencijal, te uz ugradnju krovnih prozora može se urediti u jako lijepi loft. U potkrovlju se nalaze dva takva identična stana, jedan je sjeverne, drugi južne orijentacije, te se svaki od stana proteže tlocrtno preko skoro polovice zgrade (jedan mali dio otpada na hodnik).

U samoj zgradi je uveden plin, no većina stanova u zgradi ima sistem podnog grijanja. Zgrada je nedavno doživjela i “osvježenje” – svi hodnici i stubišta su svježe bojani ove godine kao i rukohvat ograde, ugrađeni su novi poštanski sandučići, postavljen je novi video portafon, kompletno nova rasvjeta u hodnicima te prekidači, u bliskoj budućnosti idu nove elektro-razvodne kutije.

Postoji mogućnost i kupovine parkirnog mjesta u dvorištu zgrade.

Nekretnina je čistog vlasništva, uknjižena, bez ikakvih tereta, 1/1, zgrada je etažirana i legalizirana, te je moguća kupovina i putem kredita.

Za sva pitanja te dogovor oko razgledavanja stojimo na raspolaganju.

*****************************************************************************
Must Have Properties d.o.o. licencirana je agencija odobrena od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta registrirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.
NE NAPLAĆUJEMO PROVIZIJU OD KUPCA/NAJMOPRIMCA!!!
Za naše poslovanje ovo nije samo pitanje usklađenosti sa Zakonom, već i pitanje etičnog poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem!

👤 Anita Martinović
📱 095 7126 400
📧 anita.martinovic@musthaveproperties.hr

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i vaše zahtjeve
stojimo na raspolaganju

Imate pitanja vezana uz nekretninu ili želite dogovoriti razgledavanje nekretnine, javite nam se