ZAGREB, Ježevo, 171m2, kuća prizemnica na parceli od 1013m2, garaža!

U okolici Zagreba, u naselju Ježevo, prodaje se kuća prizemnica sa prekrasnom okućnicom. Kuća je građena 2008. godine, i proteže se na 171m2, na okućnici od 1013m2.

180,000.00 

Lokacija

Županija:

Grad:

Naselje:

Značajke

Vrsta nekretnine:

Kuća

Površina (m²):

171

Broj etaža:

Visoka prizemnica

Broj soba:

4

Grijanje:

Kotlovnica na brikete/pelete

Energetski certifikat:

Parking:

Garaža

Godina izgradnje:

2008

Renovirano:

Opis

U okolici Zagreba, u naselju Ježevo, prodaje se kuća prizemnica sa prekrasnom okućnicom.

Kuća je građena 2008. godine, i proteže se na 171m2, a čine ju ulazni hodnik, dvije spavaće sobe, kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom otvorenog tipa, velika kupaonica, te radna soba s vešerajom. Garaža je u sklopu kuće, te također ima i prostor za vanjsko parkiranje. Kuća ima i dvije terase, a jedna od njih je zatvorena staklenim stijenama te ima pristup na vanjski roštilj (pečenjaru). Grijanje u kući je centralno na kruta gorivana, a ima i peć na drva (sami kombinirate). Svugdje u kući gdje su pločice (kuhinja, kupaonica) izvedeno je podno grijanje s nadopunom radijatorima. Kuća je klimatizirana.

Što se tiče vanjskog uređenja i opremljenosti kuća ima silikatnu fasadu sa izolacijom od kamene vune, svu urednu dokumentaciju – građevinsku i uporabu dozvolu, energetski certifikat, Wienerberger certifikat, građena je njihovim blokovima 38,5cm i ostalim elementima (protupotresna gradnja). Iza objekta se nalazi pomoćni objekt, legalan, površine 56m2, sa tri prostorije.

Kuća ima i prekrasnu uređenu okućnicu punu zelenila i cvijeća, prava mala oaza za uživanje. Iako se kuća nalazi nešto malo iza naplatnih kućica, do nje se dolazi tako što se siđe sa brze ceste na petlji prema Dugom selu. Od Ikee je nekih 12-14 minuta vožnje.

Za sva ostala pitanja stojimo na raspolaganju.

*****************************************************************************
Must Have Properties d.o.o. licencirana je agencija odobrena od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta registrirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.
NE NAPLAĆUJEMO PROVIZIJU OD KUPCA/NAJMOPRIMCA!!!
Za naše poslovanje ovo nije samo pitanje usklađenosti sa Zakonom, već i pitanje etičnog poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem!

👤Anita Martinović
📱095 7126 400
📧anita.martinovic@musthaveproperties.hr

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i vaše zahtjeve
stojimo na raspolaganju

Imate pitanja vezana uz nekretninu ili želite dogovoriti razgledavanje nekretnine, javite nam se