Zagreb (Kajzerica), odličan poslovni prostor na top lokaciji, 359,23m2

Daje se u prodaju odličan poslovni prostor u zagrebačkom naselju Kajzerica, u neposrednoj blizini zagrebačkog rotora. Prostor se nalazi na drugom katu zgrade četverokatnice sa liftom.

557,000.00 

Lokacija

Županija:

Grad:

Naselje:

Značajke

Vrsta nekretnine:

Poslovni prostor

Površina (m²):

359.23

Broj etaža:

Jednoetažni

Broj soba:

6

Grijanje:

Etažno plinsko centralno

Energetski certifikat:

C

Parking:

Garaža

Godina izgradnje:

2011

Renovirano:

2017

Opis

Daje se u prodaju odličan poslovni prostor u zagrebačkom naselju Kajzerica, u neposrednoj blizini zagrebačkog rotora.

Prostor se nalazi na drugom katu zgrade četverokatnice sa liftom, a čine ga ulazni prostor, atraktivna konferencijska sala u zatamnjenom staklu, 5 prostorija pregrađenih što knaufom što staklenim stijenama, veliki hodnik, dva sanitarna čvora i čajna kuhinja. Prostoru također pripadaju 4 parkirna mjesta u garaži zgrade kojima se pristupa teretnim liftom za vozila.

Zgrada je kvalitetne izgradnje, bez oštećenja u potresu. Zadnja potpuna renovacija poslovnog prostora bila je 2017. godine kada su postavljene nove zidne, podne i stropne obloge, zamjenjene su elektroinstalacije, postavljene su nove unutarnje i vanjske jedinice klima uređaja (svaka prostorija ima jedan ili dva klima uređaja ovisno o veličini), ugrađen je video nadzor. S obzirom da je prije u prostoru bila firma koja se bavila rasvjetom, postavljena je također i vrlo atraktivna rasvjeta koja doprinosi izgledu prostora. Prostor ima punostaklenih površina, pa samim time i svjetlosti, stolarija je aluminijska sa izo ostakljenjem, na podovima su keramičke pločice, tepisoni i homogeni PVC podovi – ovisi kako u kojoj prostoriji. Stropovi su cca 3 metra visine, ali su spušteni te je također napravljena vrlo zanimljiva instalacija stropnog osvjetljenja.

Prostor je odličan kao uredski, no također može biti i redakcija, poliklinika, škola…s obzirom na svoju poziciju te direktan priključak na glavnu prometnicu – mogućnosti su razne.

Nekretnina je čistog vlasništva, u vlasništvu firme, 1/1, bez ikakvog tereta. Zgrada ima upisanu uporabnu dozvolu, te je moguća kupovina i putem kredita. Za ozbiljne kupce, može se još pregovarati oko cijene. Na uvid je dostupan i procjembeni elaborat nekretnine od ovlaštenog procjenitelja.

Za sva ostala pitanja te dogovor oko razgledavanja, stojimo na raspolaganju.
Prošetajte se sa nama kroz stan putem videa na linku:

*****************************************************************************
Must Have Properties d.o.o. licencirana je agencija odobrena od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta registrirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.
NE NAPLAĆUJEMO PROVIZIJU OD KUPCA/NAJMOPRIMCA!!!
Za naše poslovanje ovo nije samo pitanje usklađenosti sa Zakonom, već i pitanje etičnog poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem!

👤Anita Martinović
📱095 7126 400
📧anita.martinovic@musthaveproperties.hr

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i vaše zahtjeve
stojimo na raspolaganju

Imate pitanja vezana uz nekretninu ili želite dogovoriti razgledavanje nekretnine, javite nam se