ZAGREB,TRNJE, kod autobusnog kolodvora, 90,30m2, trosoban stan, spremište

Daje se na prodaju trosoban stan u širem centru Zagreba. Nalazi se u naselju Trnje, blizu autobusnog kolodvora, pružajući udobnost i praktičnost urbanog života.

260,000.00 

Lokacija

Županija:

Grad:

Naselje:

Značajke

Vrsta nekretnine:

Stan

Površina (m²):

90.30

Broj etaža:

Jednoetažni

Broj soba:

3

Grijanje:

Grijalice i radijatori na struju

Energetski certifikat:

Parking:

Naplatni javni parking

Godina izgradnje:

1935

Renovirano:

2015

Opis

Daje se na prodaju trosoban stan u širem centru Zagreba.
Nalazi se u naselju Trnje, blizu autobusnog kolodvora, pružajući udobnost i praktičnost urbanog života.

Stan ima ukupnu površinu: 90,30m². Može poslužiti kao prostrani stan za obitelj, no postoje i druge mogućnosti.
Stan je do nedavno bio registriran za najam kao apartman + dvije sobe svaka sa svojom kupaonicom, za maksimalnu privatnost i praktičnost.
Tlocrt je napravljen na način da budući vlasnik može živjeti u apartmanu, koji je odvojen od soba zasebnim hodnikom te protuprovalnim vratima, a iznajmljivati sobe kao izvor prihoda. Prilažemo uz oglas tlocrt stana sa raščlanjenim sobama po bojama, kao i fotografije soba iz vremena kada su se iznajmljivale za dnevni najam. Trenutno je stan zatrpan knjigama i osobnim stvarima od vlasnika, no u procesu su selidbe tako da će stan biti ispražnjen za buduće stanare.

Zgrada je inače građena tridesetih godina te ima šarm arhitekture prošlih vremena, a sam stan je prošao detaljnu renovaciju prije 7-8 godina, kada su izmijenjene kompletno instalacije struje, vodovoda, kanalizacije te je ugrađena kompletno nova vanjska stolarija. Pri renovaciji su original sobna vrata brušena i prebojana. Podovi su obloženi laminatom i OSB pločama, koje smanjuju međukatnu buku. Visoki stropovi od 3 metra pružaju prozračnost i prostranost, dok su ugrađeni Eduro ormari kao stvoreni za praktično odlaganje. Kuhinja je također relativno nova te je opremljena svim uređajima (perilica, hladnjak, zamrzivač, napa).

Vlasništvo je čisto 1/1, bez ikakvih tereta, no trenutno su stanovi etažirani kao suvlasnički dijelovi s neodređenim omjerom.
Posjeduje akt o uporabi, te zgrada nije pod spomeničkom zaštitom. Zgrada posjeduje i veliko potkrovlje sa visoko dignutim krovištem, gdje se u budućnosti može urediti dodatan prostor za stanovanje, nakon što zgrada prođe etažiranje, te se raščlane suvlasnički dijelovi na vlasnike i utvrdi kome pripada koji dio potkrovlja (trenutno je sve jedan veliki otvoreni prostor, dostupna fotografija na uvid).

Dimnjaci su uklonjeni uz gradsko odobrenje za nekonstrukcijsku obnovu, jer nisu bili potrebni s obzirom da stanovi koriste alternativne sustave grijanja, u našem slučaju to su norveški radijatori koji minimalno troše struju, te svaka soba ima svoj klima uređaj.

Stan ima samo dva računa – holdingov u kojem je sadržana voda, komunalno i pričuva te račun za struju. Holdingov račun je nešto veći s obzirom na gore navedenu činjenicu da su stanari digli pričuvu na nešto malo više od 1 euro (8kn) te bude cca oko 150€, dok trošak struje iznosi otprilike 80 eura dok je grijanje, a po ljeti oko 20 eura.

Ono što je važno naglasiti s obzirom da je mala zgrada, susjedi su odlični i složni. Stanari su suglasno podigli pričuvu,
tako da se na računu zgrade skuplja za detaljniju obnovu fasade, krovišta te etažiranje.

Mogućnost parkiranja je na ulici koja je u 2. zoni, što za stanare iznosi 5,30€ mjesečno.
Stan se prodaje namješten ili prema dogovoru.
Posjeduje i dvorišno zidano spremište površine 5-6 m² za dodatno odlaganje.

Ovaj stan je idealan za one koji traže udoban dom u centru grada, sa svim potrebnim sadržajima i udobnostima modernog života.
Za sva pitanja te dogovor oko razgledavanja stojimo na raspolaganju.
*****************************************************************************

 

Must Have Properties d.o.o. licencirana je agencija odobrena od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta registrirana pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Obratite nam se s povjerenjem!

👤Anita Martinović
📱095 7126 400
📧anita.martinovic@musthaveproperties.hr

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i vaše zahtjeve
stojimo na raspolaganju

Imate pitanja vezana uz nekretninu ili želite dogovoriti razgledavanje nekretnine, javite nam se